Hamster Killers

El bloc dels amics dels Hamster Killers

Quant a

El final és a prop? Com acabarà el món? Estem completament condemnats? Des de l’alba de temps, hem estat fascinats per la fi del món. Meteorits gegants sembla ser la teoria més comuna, però jo penso que la resposta és on no esperem. Penso que sigui amb hàmsters. Sí, aquelles boniques pilotes de borrissol que alguns de nosaltres mantenim com mascotes. Fent Bola, cridant ‘Nyic’. On són?

Mentre dormim, els hàmsters van sota terra, a un niu gegant. Allà, molts d’ells discuteixen sobre la fi del món. O fins i tot, com prendran finalment el poder sobre el terra. Tinc la ferma opinió que estiguin ideant un superhàmster a les fosques profunditats. Superhàmsters que un dia ens aixafaran, i conqueriràn el món.

Naturalment, la gent no s’espantarà d’aquestes criatures petites, que el més perillós que fan es intentar mossegar-te el dit del peu. Són més llestos que no penses. Aquests superhàmsters, de més de 2 metres d’alçada, tenen dents esmolades i urpes enormes.

Tanca les finestres, assegura-les, tanca les portes, els hàmsters vindran aviat.

Ja veureu, quan arribi l’hora, aquests superhàmsters sorgiran de la terra, amb ulls vermells com raigs làser, urpes gegants com ganivets que trinxaran cotxes i edificis. Una vegada que tothom s’hagi convertit en víctimes horroritzades de películes de sèrie B clàssiques, llavors el terror real començarà. La resta de l’exèrcit d’hàmsters sortirà dels seus nius, comandats per la seva reina, forçant la població humana als oceans, on el cicle d’evolució començarà una altra vegada. Els hàmsters governaran la terra.

Vaig sorgir com a única esperança de salvació, un heroi clàssic dels de tota la vida, però sense barres i estrelles.

Tot té un origen, els pols oposats s’atreuen, es retroalimenten i es donen més força, el ying i el yang.

La reina i l’assasí, més forts, més grans, Nyic Nyic,Nyic Nyic,Nyic Nyic.

Pepdà, Hamster Killer Master.

No comments

No comments yet. Be the first.

Leave a reply